HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

All in One nyomtató-szkenner!

Richy0820 2010.02.10. 11:04

Nemrég jelent meg a HP új multifunkciós nyomtatója, a Photosmart C8180, amely a HP szerint mindent tud. Bármilyen hihetetlen, ebben teljesen igaza van, és hogy miért, most megtudhatod...

Photosmart C8180 nyomtatóBiztos mindenki azt gondolná, hogy tudása miatt ez a nyomtató el se férhet egy átlag íróasztalon, de ez nem így vannak. A Photosmart C8180 egyik legtutibb tulajdonságba, hogy tényleg mindenre képes, mégse foglal olyan nagy helyet. Maga a nyomtató egybe van építve egy szkennerrel, és hatféle memóriakártyát képes olvasni! Kapcsolatkezelésben is verhetetlen eme nyomtató-szkenner, ugyanis bluetooth, WiFi, Ethernet, és PictBridge kapcsolatkezeléssel mind rendelkezik. Ha a friss képeket azonnal látni szeretnénk, akkor a nyomtatóba beépített CD/DVD író segíségével rögtön kiírhatjuk a képeket. A nyomtatónak van még egy úgynevezett LightScribe funkciója, ami segít a képek címkézésében.
A nyomtatóba egy síkágyas szkenner van beépítve, ami fotók és dokumentumok szkennelésére egyaránt alkalmas. Ne ijedjen meg egyikőtök se, a nyomtató kezelése rendkívül egyszerű, csupán hat gomb található rajta a bekapcsoló gombbal együtt, plusz egy 90 mm-es 45 fokban kihajtható érintésérzékeny kijelző, amin minden mást intézhetünk.

Címkék: hardver informatika hp szkenner nyomtató photosmart

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr981745059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása