HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Elképesztő ASUS monitor

Richy0820 2010.02.12. 17:27

Európába is eljutott, az Asus gyönyörű állvány nélküli kijelzője, amit gyakorlatilag már inkább hívhatnánk LCD TV-nek, mint monitornak. Az USA-ban már egy ideje árulják ezt a MS238H-es termékcsaládot, azonban Európába még csak pár napja jutott el.

Ezt a gyönyörű monitort bármelyik nappaliba elhelyezhetnénk, nem okozna csalódást szépségével, ugyanis ez a csillogó fekete keret hihetetlen eleganciát kölcsönöz neki. Maga a monitor mindössze 3,8 kiló (!), mérete pedig 566 x 407 x 151 mm. Kijelzője 23 hüvelykes, amelyhez Full HD technológia társul, azaz az 1920 x 1080-as felbontás. A monitor válaszideje (szürkéből szürkébe váltani) csupán 2 ms, dinamikus kontrasztaránya pedig 10.000.000:1! Készítése során megpróbálták elkerülni a környezetre káros anyagokat, ez a küldetés sikeresnek bizonyult, hisz az Energy Star és a RoHS szabványainak is megfelelt, pedig a maximális fogyasztása csupán 33 watt. Ez a csodamonitor hamarosan elérhető lesz az Európai boltokban is, ára körülbelül a 210 eurót üti meg, a garanciaideje pedig 3 év.

Címkék: monitor informatika asus full hd energy star

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr451752685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása