HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Dupla kijelzős notebook?

Richy0820 2010.02.15. 15:13

gScreen logoA gScreen tervében már ősszel jelen volt egy ilyen típusú notebook megalkotása, amelyet akkor még úgy terveztek, hogy egy 15,4" kijelzővel látnak majd el. Az emberek kezdték elveszteni a reményt, hogy elkészül ez a notebbok, az álomból azonban valóság lett...

gScreen SpaceBook notebookEvidens, hogy ez a notebook modell nem a legkisebb notebook-ok közé lesz majd sorolható. Akárki ránéz erre a notebook-ra az az űrben érezhetné magát, annyira modern, és High-Tech a kinézete, valószínűleg ezért adták neki a SpaceBook 17-et nevet. A 17-es számot a hagyományos 15 hüvelyk helyetti 17,3 hüvelykes  LED háttérvilágítású kijelzője miatt kapta. A notebook szíve egy 2,6 gHz-es Intel Core i7 620M processzor, mellette 4 GB RAM memória foglal helyet. A háttértár fél, vagy negyed terabájtos. Egy duplakijelzős notebookhoz természetesen egy profibb videókártya szükséges, erről gondoskodik a GeForce GTS 150M-es modellje, amely 1 GB fedezeti tárral segíti a SpaceBook-ot. Egyéb kiegészítői: DVD-író, 6 az 1-ben kártyaolvasó, BlueTooth és Wi-Fi adapter, valamint egy kilenccellás akkumulátor. A notebook-ra - amelyet gyakorlatilag már SpaceBook-nak kéne neveznünk újfajta megjelenése végett - a gyártó Windows 7 operációs rendszert telepít. A notebook ezen modellje valószínűleg májusban fog megjelenni a boltokban.

Címkék: notebook hardver informatika gscreen spacebook dupla kijelző

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr881760326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása