HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Kis Pioneer notebook(ok)

Richy0820 2010.02.23. 11:38

Pioneer LogoElső ránézésre a Pioneer DreamBook Lite U11a-ja egy átlagos notebook-nak tűnhet, az Atom processzorával, azonban a látszat csal! Ez a notebook modell már széleskörűen konfigurálható lesz, és napok múlva elérhető lesz egy újabb verziója, amely még nagyobb előnyöket ígér!

Pioneer notebookA Pioneer azoknak ajánlja ezt a notebook-ot akik sokat utaznak, akik nem szeretik a nehéz notebook-okat, laptopokat, akik minden nap notebook mellett dolgoznak az irodában, illetve azoknak is, akiknek tetszik eme DreamBook modell kinézete. Ha valaki nem elégedett a notebook teljesítményével akkor megnyugtatással szolgálhatunk: bármilyen téren kiegészíthető (természetesen kivétel ezalól a kijelző). Alap teljesítmény: 7 hüvelykes kijelző 1366x768-as felbontással, 160 GB-os winchester (cserélhető 1 TB-os, vagy 256 GB-os vinyóra), 1 GB DDR2-es RAM (2 GB-osra cserélhető). A Wi-Fi szintén alapfelszereltség, de rendelhető Bluetooth-tal ellátott modell is. A cikk elején már beszéltem az előnyökről, hagy említsek meg néhányat részletesebben! Rengeteg kiegészítő rendelhető hozzá, többek között külső meghajtókat, vezeték nélküli routert, számos hasznos szoftvert, külső kijelzőt, vagy akár projektort is. A DreamBook eme modellje már megrendelhető 400 amerikai dollárért.

Akik szeretik a kicsi notebook-okat, azoknak íme egy kis meglepetés, a Pioneer bemutatott egy egészen kicsi szépséget is, a DreamBook Lite E79-et. A kijelzője csupán 7 colos, a felbontás pedig 800x400 pixeles. A méreteket tekintve a kicsinység mindössze 214 x 145 x 32 mm, és a pehelysúlyúak közé sorolható, ugyanis 800 gramm-nál is kevesebbet nyom! Persze most ez így elsőre jónak hangzik, meg minden, de a teljesítmény nyílván nem olyan jó mind az előző U11a notebook modellé. A processzor 533 MHz-en fut, és egy 2GB-os flash memória található benne. A notebook oldalára három USB 2.0 port és egy Ethernet csatlakozó lett szerelve. Ez a termék már jelentősen olcsóbb, mint az előző Pionerr notebook, ez már csak 180 dollár.

Címkék: notebook hardver informatika pioneer dreambook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr301783345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása