HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Asus Eee notebookok

Richy0820 2010.03.03. 09:47

Asus LogoA CeBIT kiállításon mutatta be az Asus a nagyközönségnek új notebook-jukat, amelyek Atom processzorokkal lettek felfegyverezve, azokból is a legújabb DDR3 típusokat képviselve, az N455-öt és az N475-öt.

Asus Notebook EeeAz új notebook modellek - az 1015P és az 1005P - Chiclet stílusú billentyűzetnek örvendenek, és nagyobb touchpad-ot kaptak, mint előző verziójuk. Nem csak a külsőn változtattak természetesen, egyik legfőbb kiemelkedő teljesítménye az üzemidőben rejlik, ugyanis a notebook akkumulátora 14 órát bír töltés nélkül! A notebook mindössze 18 mm vastagságú, szögletes formájú mint az a képen is látszik, és 10,8"-os felbontást kapott 1024 x 600 pixeles kijelzővel (a LED háttérvilágítást az ASUS notebookjainál már felesleges említeni). A memória csupán egy 1 GB-os DDR3 RAM, tehát ez a notebook nem a legalkalmasabb a multimédiára és a szórakozásra. Háttértárak közül 160 GB-os és 250 GB-os lehetőségek közül válogathatunk. A notebook vezeték nélküli hálózatai sokoldalúak: Wi-Fi 2.1, 3.0 Bluetooth adapter, WiMAX, és 3.5G HSDPA modem. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy ez a notebook nem a PC Guru eddigi legjobb notebook tesztje volt, számos jobb notebook-ot is teszteltünk, azonban üzemideje kiemelkedő, tehát munkára kiválóan alkalmas, és a hordozhatósága is kényelmesebb, mint a legtöbb notebook-é.

Címkék: notebook hardver informatika asus cebit chiclet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr781805117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása