HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Acer a laptopok ura!

Richy0820 2010.05.04. 15:56

A csoda laptopokat gyártó Acer az elmúlt évben nagy terveket szőtt 2009-re, és ezeknek a terveknek nagy részét sikeresen meg is valósította, melyekkel lekörözte a többi laptop gyártó céget. Meglepetés azonban, hogy egyértelműen az Acer lett a laptop piac új ura, mivel a cég több, mint 19%-os részesedéshez jut a laptop piacon, amivel még a HP-t is megelőzi!

 

 

 

 

 

 

Hogy minek köszönhető az pole pozíció? Javarészt a magas példányszámban eladott laptopok és netbook-oknak, hisz minden vásárló tisztában van vele, hogy az Acer az egyik legjobb gyártó, és a legminőségibb, legstapabíróbb, legerősebb laptopok az ő nevükhöz fűződik. És ki gondolná... de ez még nem minden. Az Acer tovább feszegeti ezt a határt, az új Timeline X szériájával, amivel szintén garantáltan nagyot fog kaszálni, hisz a Timeline szériák remek laptopokat foglalnak magukba.

Mellékesen megjegyezhetjük, hogy az Acer mögött a HP, és a blogban már sokszor szereplő Dell jutott a dobogóra.

Címkék: laptop hardver piac acer timeline

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr341974208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása