HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Olcsó weblap

Richy0820 2011.04.29. 14:32

Manapság mindenki minél olcsóbban akar weboldalt csináltatni magának. Azoknak akik nem értenek a weboldal készítés fortélyaihoz, azaz zöldfülűek hozzá, két típusa van. Van aki hajlandó rááldozni a pénzt, hogy egy céggel egy profi weblapot csináltasson, és van a lelkes amatőr, aki körülnéz a neten, és gyorsan összedob egy weboldalt innen-onnan összeszedett tudásból. Az utóbbival csak az a probléma, hogy az esetek több, mint 80 százalékában olyan weboldalak születnek, amelyekre ha érkezik is látogató rögtön visszafordul az alábbi okok miatt:

  • nem logikus az oldal elrendezése (a látogató nem találja meg könnyen, amire szüksége van)
  • nem megfelelő színeket használ az oldal szerkesztője, azaz a weblap színvilága elriasztja a látogatókat
  • túl lassan töltődik be az oldal, ami akár a helytelen HTML kódolásból is adódhat

Szerintem érdekes inkább a profikra bízni a munkát, rengeteg vállalkozás foglalkozik manapság olcsó weblapok készítésével. Az olcsó weblap kifejezés hallatán ne ijedjünk meg, többnyire ezek az oldalak olcsók, mégis magas színvonalúak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr342864698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása