HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Nagy sebességű internet

Richy0820 2011.07.26. 15:15

Mindenkinek az álma a nagy sebességű Internet. Egyre több ismerősömtől hallom a különböző panaszokat, hogy túl lassú a net, hogy nem tudnak egy "rohadt YouTube videót" se betölteni stb. stb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennek ellenére senki nem erőlteti meg magát, hogy egy jobb szolgáltató után nézzen, vagy hogy csomagot váltson, pedig kb +1000 és 2000 Ft-nál már majdnem kétszer olyan gyors netet tudsz beszerezni, mondjuk ez relatív az előtte lévő csomagtól. Lényeg a lényeg, egy nagy sebességű Internet ma már könnyen elérhető, ha az ember kicsit megerőlteti magát, körülnéz különböző akciók, kedvezmények után :)

Címkék: internet

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr653101040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

canya71 2015.09.08. 06:18:51

Gyors net kell egy <a href="http://riasztok-kamerak.hu/ip-kamerarendszerek" title="riasztó szerelés, ip kamera">ip kamera</a> megfelelő működtetéséhez is.
süti beállítások módosítása