HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Új videókártyák

Richy0820 2010.02.22. 10:26

Chrome5400E videókártya felülrőlAz elkövetkező hónap a nagyobb videókártya gyártó cégek versengéséről fog szólni: mind az nVidia, az AMD és az S3 egy új termékkel fog előállni. Az utóbbi egyedivé válhat a másik kettőtől, ugyanis az multi GPU-ra tervezte a grafikus kártyát. Az S3 új csodaművét , a  S3 Chrome 5400E X2-t először a jövő héten megrendezett Digital Signage Expo 2010 kiállításon leshetik meg az arra settenkedők. Nevét az új PanoChrome technológiáról kapta, amellyel egyszerre akár 8 monitort is képes kezelni! A cég nagyon jól gondolkodik, ugyanis nagyon keresettek az olyan videókártyák manapság, amelyek egyszerre több monitoron is képesek gond nélkül képet megjeleníteni.

Ati Radeon LogoFolytassuk a sort az AMD videókártyájával, a Radeon HD 5870. Ez a termék az EyeFinity 6 Edition nevet kapta készítőitől, amely március 11-én jelenik meg a boltokban. A fedélzeti memória 2 GB-ra emelkedik, és továbbra is GDDR5-re lesz építve. További információkkal még sajnos nem rendelkezünk, de a cég nagyra becsüli ezt a videókártyát!

Címkék: hardver amd informatika radeon videókártya chrome panochrome eyefinity

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr771780296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása