HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Toshiba notebook 9 óra üzemidővel

Richy0820 2010.02.10. 17:05

Nemrégiben mutatta be a Toshiba új notebook modelljét a T110-et, amely azoknak készült, akik olyan notebook-okat szeretnének, ami könnyen hordozható, de mégis hosszú üzemidővel rendelkezik. Meglepő, de a T110-es notebook 9 órán át bírja, tehát egy egész munkanapot kibír töltő nélkül

Toshiba T110 notebookEz a notebook igazán karcsúnak mondható, tervezői nagyon vékony külsővel áldották meg: eleje kevesebb, mint 25 mm, hátulja pedig 34,2 mm. Ez a modell fekete, vagy metálvörös külsővel kapható a boltokban. A gyártók szerint egy feltöltés után, a notebook Satellite T110 akkumulátora kilenc órán át bírja töltés nélkül. Szintén teret kapott ezen a notebook-on a teljes méretű billentyűzet és a többujjas vezérlésű érintőlap, másnéven a Multi-Touch technológia. Nem csak az akkumlátora és a hordozhatósága jó ennek a notebook-nak, ha belülről is megvizsgáljuk eszméletlen adatok tárulnak a szemünk elé, például az 500 GB-os merevlemez, nem beszélve a 8 GB DDR3 ram memóriáról ami benne van. És még mindig nincs vége, a kapacitás és a hosszú üzemmód mellett a Toshiba kifejlesztett egy új alkalmazáscsomagot, a LifeSpace-t, amellyel személyre szabott módon tervezhetjük napi munkáinkat és tennivalóinkat, és férhetünk hozzá alkalmazásainkhoz.

Címkék: notebook hardver toshiba informatika akkumulátor lifespace

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr871746911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása