HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Acer Aspire notebookok

Richy0820 2010.04.23. 15:12

Alig egy hónapja volt az Acer laptop invázió, most mégis jönnek az újabb Acer Aspire notebook modellek. A két új notebook modell az Aspire 5745, és a 7745 névre hallgatnak, és belső felépítésre igen hasonlóak. A legnagyobb különség, ami észrevehető a három notebook típus között, az a képernyő mérete: az 5745-ösé 15,6, míg az utóbbié 17,4 hüvelykes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Félreértés ne essék, van hasonlóság még a képernyők terén is a notebookoknál, mind a két modell CineCrystal, 16:9 arányúak, és LED háttérvilágítású, mint a mai notebookok többsége. Az új Aspire csodagépek Intel Core i3, i5, vagy i7 processzort használnak, és az utóbbi verzió akár 16 GB DDR3 memóriával is rendelhető! Háttértárként, egyszerre két winchester is helyezhető bele, amelyek összesen akár 1,3 TB kapacitást kínálnak. A hálózati kapcsolatokat Gigabit Ethernet, vagy Wi-Fi segíti, azt már pedig mondani se kell, hogy a notebook multi-touch érintőpadot használ. Hogy a kiegészítők se maradjanak ki, említést kell tenni az Acer Crystal Eye webkamerából, amely rendkívül jó minőségű videóbeszélgetéseket tud lebonyolítani bárkivel, egy gyors nettel akár akadálymentesen. Két hét és valószínűleg már a legtöbb boltban kapható lesz ez a csoda notebook, az árát pedig 900 dollár körül saccolják.

Címkék: notebook acer multi touch aspire crystal eye

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr91945640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása