HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Ricoh nyomtatók

Richy0820 2010.04.12. 10:36

1 hete jelent meg a Ricoh két új nyomtató modellje, melyeket a kisebb munkacsoportokhoz lettek megtervezve. Ez a két nyomtató modell, az Aficio SP 3400SF és SP 3410SF képesek nyomtatni, másolni és szkennelni, de szükség esetén még faxolni is képesek. Monokróm módban ez a két csodagép 28 lap nyomtatására képes, az első lap már 8 másodperc alatt is elkészülhet, szuper sebesség!

Ricoh multifunkciós nyomtató

 

 

 

 

 

 

 

Mind a két nyomtató modell maximális felbontást, azaz 1200*600 DPI-t ajánl, plusz előnyhöz tartozik még azonba, hogy szükség esetén papírforrást váltanak, aminek segítségével gyorsul a munka. A lapok adagolását egy ötszáz lapos tálca segíti. Mint a legtöbb mai nyomtató, ez is megosztható vezetékes hálózaton, így minden felhasználó szabadon küldhet feladatot a multifunkciós nyomtatónak, és a hálózat tagjai külön USB meghajtóra is szkennelhetnek. Az árakról egyelőre nem nyilatkozott a Ricoh, de hamarosan meg fog jelleni a legtöbb számítástechnikai szaküzletben.

PC Guru nyomtató értékelés:

Kinézet: 7/10
Felbontás (DPI): 9/10
Hatékonyság: 8/10
Ár: ? (állítólag nem egy olcsó móka lesz)
Összességében: 7,5/10

Címkék: hardver nyomtató ricoh aficio multifunkciós

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr521913933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása