HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Samsung notebook - Premium

Richy0820 2010.06.01. 15:28

Tegnap jöttek a hírek az új Samsung notebook-okról, amelyek a Premium szettet bővitik tovább. Az új notebook modellet P480-nak keresztelték, ami meglepő, mert már van egy P580 modell, vajon miért kapott az újabb kisebb számot?

Samsung Premium notebook

Az ok, amiért a P480 nevet kapta az új Samsung notebook modell az az, hogy ez a készülék csupán 14 colos, míg a P580-as modell 15,6" volt. Külsőre totálisan megegyezik testvérével, a felbontás ugyanaz: 1366 X 768. A processzor nem annyira meglepő, de Intel Core, abból is egy 2,26 GHz-es verzió, ehhez maximálisan 4GB memória rendelhető. A háttértár legfeljebb 320 GB kapacitású lehet, szóval összefoglalva nem ez a notebook tartozik az álom notebookok kategóriájába, viszont a hordozhatósága nagyon könnyű, alig nyom a gépezet 1 kilógrammot! Hozzátehetjük még pozitívumként, hogy a notebook egész jól bírja feltöltés nélkül, több mint 4 órán át, azaz egy fél munkanapig. A Samsung új notebook-ja tökéletes munkaügyi szempontokból.

Címkék: notebook samsung

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr762048068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása