HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Érintőképernyős Toshiba laptop!

Richy0820 2010.02.17. 17:39

Toshiba LogoMegjelent a Toshiba új érintőképernyős laptop-ja, az U500-1EX. A legutóbbi ilyen laptop, az U500 még nyáron jelent meg, már akkor mindegyik felhasználó kedvencévé vált...

Toshiba U500 LaptopAz új laptopban immár egy másik processzor, a 2,13 GHz-s Arrandale dolgozik. A képernyő 13,3 hüvelykes, az ajánlott felbontás rá 1280X800. Az, hogy képernyőérintős az még semmi, ez a laptop modell már a jólismert multitouch technológiát is magába foglalja! A laptop a HM55 chipkészülékre épül, a megjelenítésről pedig egy integrált videókártya gondoskodik, a Mobile Intel HD Graphics. Alapesetben a laptop 4 GB DDR3-as RAM-ot tartalmaz, míg a merevlemez kapacitása 320 GB, mely bővíthető, ha nem lenne elég a felhasználójának. A pluszba beleépített DVD-író és optikai meghajtó kissé megnöveli a tömegét, de így is egy elfogadható 2,2 kilóval állunk szemben. A vezeték nélküli kommunikáció Wi-Fi, vagy Bluetooth segíségével létesíthető. A Toshiba-tól már természetes, hogy ehhez a laptop modellhez mikrofon, kártyaolvasó, és webkamera is társul, az újdonság csupán az, hogy a webkamera arcfelismerő funkcióval rendelkezik. A laptop fogyasztására itt is odafigyeltek, készítettek egy ECO gombot, mellyel könnyen csökkenthető az a felhasználó által. Napok kérdése, és ez a laptop modell Magyarországra is megérkezik, az árát körülbelül 270.000 Ft-ra saccolják.

Címkék: laptop hardver toshiba informatika érintőképernyő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr791766790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása