HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Új Verbatim Pendrive-ok

Richy0820 2010.02.10. 13:06

Nemrég jelentek meg a Verbatim új pendrive-jai, magasabb kapacitással, mégis az eredeti mérettel! További részletek itt...

Az új Verbatim pendrive második generációja már 32 GB-nyi adat tárolására képes, ezzel az újítással rengeteg konkurens céget sikerült a sárba tiporni. Méretre a régi maradt, hosszúsága mindössze 3 centiméter, és a vastagsága is körülbelül egy 100 forintos érméhez hasonlítható. A mostani Verbatim termékek kapacitása 2 GB-tól 32 GB-ig terjednek, és különböző színekben kaphatóak. A micro pendrive-okat egy új eljárással, az úgynevezett "tokban a rendszer" (System-in-Package: SiP) készítették. Ezzel az eljárással az elektronikus alkatrészeket a névből adódóan egy szigetelt tokba zárják, ezáltal áll a meghajtó ellen a víznek, a pornak és az elektrosztatikus kisüléseknek!

Címkék: hardver pendrive informatika verbatim

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr981745377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása