HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Lenovo nyári notebookok

Richy0820 2010.05.18. 10:49

Készül a nyárra a Lenovo notebook gyártó cége, három új notebookot ígérnek a nyár közeledtével. Az új notebookok az IdeaPad U csoportjába érkeznek, azaz az ultravékony igen jól hordozható notebookok csapatába, ezek lesznek a U160, U460, és U460S modellek. Az előbbi modell 11,6 colos, míg a második kettő képernyője 14 hüvelykes. Ezek a vékony masinák ULV Intel procira épülnek, mind az i3, i5, vagy az i7 típusával vannak ellátva. Mind a három notebook modell fel van szerelve Wi-fivel, valamint egy 1,3 megapixeles webkamerával.

Lenovo black notebook

 

 

 

 

 

 

 

Az IdeaPadek borítása alumíniumból készült, és chiclet stílusú billentyűzetet kaptak gyártójuktól. A Lenovo legújabb notebookjai júniusban jelennek meg a PC boltokban, és 700 dolláros kezdőáron vásárolhatóak meg. A notebookok 4 GB memóriával lettek megáldva, valamint egy 250, 320, vagy 500 GB-os háttértárral. Alapjáraton ezek a notebookok Windows 7 operációs rendszeren futnak. A Lenovonak azonban az U széria mellett készül egy új szériája is a nyárra, ez a Z széria, de erről csak egy későbbi bejegyzésemben teszek majd említést. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr772012264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása