HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

10 éves a Sims!

Richy0820 2010.02.11. 15:24

Sims 3 logo10 éves lett az Electronic Arts Sims nevű játéka! A The Sims nevű virtuális játék hihetetlen teret hódított magának ezalatt a tíz év alatt, egyértelműen a világ legnépszerűbb játékai köré tartozik. Nincs olyan gyerek akitől, ha megkérdeznéd, hogy ismered-e a Sims-et nemmel felelne...

Sims 3 játékbanGyakorlatilag a The Sims volt az első olyan szoftver, amelyben a játékos egy virtuális, szimulált világot hozhatott létre. Ezalatt a 10 év alatt három alapjáték készült el, a Sims, a Sims 2, és a pár hónapja megjelent Sims 3, és ez még nem minden. Rengetegnél is több kiegészítőt készített az EA ezekhez az alapjátékokhoz, amely új lehetőségeket nyújtanak a játékosnak, ilyenek például a második résznél, hogy egyetemre mehetsz továbbtanulni, saját boltot nyithatsz, vakációra mehetsz, nem is sorolom tovább mert igen hosszúra nyúlna ez a cikk. Az EA ezzel a projektjével több, mint 125 eladott példánnyal büszkélkedhet, az országok többségében a Sims vezette az eladott példányszámok listáját, lekörözve a többi híres játékot, az EA bevétele csak a The Sims-ből magasabb, mint 2,5 milliárd dollár, és ezzel a világlista élére állt.

22 nyelven kapható ma már ez a szoftver, és rajongótábora még ma is folyamatosan nő, főleg a fiatalok körében. Ha csak a Sims 3-at nézzük, akkor Észak-Amerikában és Európában vezeti az eladott példányszámok listáját (4,5 millió). A játékosok a Sims 3 honlapjáról egyedi tartalmat tölthetnek le, az oldal körülbelül 1,8 millió feltöltött tartalommal rendelkezik, az oldal indulása óta.

Címkék: szoftver játék sims electronic arts

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr611749538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása