HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Acer Aspire 3810T notebook

Richy0820 2010.02.12. 10:08

Íme egy újabb notebook modell, az Acer Aspire 3810T amelyet szeretnék nektek bemutatni. Ha belülről nézzük a vasat, akkor megállapíthatjuk, hogy nem olyan jó, mint például a most nemrégiben kijött Toshiba T110, amelyben előző cikkemben írtam, de van néhány említésreméltó pozitívuma...

Acer Aspire 3810T notebookA notebook ezüst külsejű, lenyűgőző látványt nyújt. A billentyűzete Apple stílusban készült, egy síkban elhelyezett billentyűkből áll. Ez a notebook is már multi-touch paddal rendelkezik, bár sokan állítják, hogy túl kicsi a mérete. Az Acer-esek igyekeztek a notebook billentyűzetét egyszerűvé tenni, csupán a billentyűzet felett három kezelőgomb található: 3G Connection Manager (vezetéknélküli kapcsolatot kezeli), Backup Manager (biztonsági mentés készíthető könnyen ezzel a gombbal), és átválthatunk energiatakarékos üzemmódba. Ehhez a notebook-hoz is jár a HDMI csatlakozó, mint manapság minden notebookhoz, mellyel könnyen csatlakoztathatjuk bármilyen TV-hez.

A külsőről már eleget beszéltünk, most beszéljünk magáról a vasról! A notebook szíve egy Intel Core 2 Duo (SU7300), 1,3 GhZ-cel. A memória egész jó, 4 GB DDR3, a merevlemez kapacitása pedig 320 GB, a videókártya GMA 4500MHD. Azok akik csak a minőségi notebook-okat szeretik, azok ezt a notebook-ot ósdinak tarthatják okkal, különösen a processzor miatt. Multimédiára alkalmas, az 1080p filmeket akadás nélkül játsza le, és még pozitívumként megemlíthetjük, hogy egyaránt nem csap nagy zajt, a legcsendesebb notebook-ok közé tartozik. A notebook Dolby Sound Room-mal büszkélkedhet a hangok térhatása miatt, bár a mélynyomó elmaradt belőle. Ez a notebook töltő nélkül akár 5 órát kibír. Kimondotta vékony, és könnyű, és az ár sem egy tragédia, körülbelül 170 rugót kell fizetni érte, nem többet a különböző notebook kereskedésekben.

Címkék: notebook hardver acer multimédia informatika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr981751436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása