HTML

Az informatika világa

Minden ami az Informatika világával kapcsolatos!

Extrém laptop - Toughbook!

Richy0820 2010.02.12. 12:20

Panasonic logoAz emberek manapság minden területen használnak számítógépet, ezért vált fontossá a hordozhatóság, melyet laptopokkal valósítottak meg. És ha egy olyan helyre megyünk ahol laptopunknak komoly baja eshet, például a veszélyesebb gyárakban, vagy építkezéseken. Ezért van a Panasonic Toughbook, ismerkedjünk meg vele!

Ha elsőre ránézünk egy ilyen laptopra láthatjuk, hogy ez egyértelműen más, mint a többi hagyományos könnyen hordozható, törékeny modell. A világos magnézium-burkolat mellett cserélhető fém, műanyag és gumi betétek váltják egymást. Ez a laptop mindent kibír bármilyen ütést, a hideget, a meleget, a port, és még akár a vizet is, ha jól le van zárva!

Panasonic Toughbook LaptopA lezárás is kiválóan lett megoldva, ugyanis a kisebb aljazotak fekete gumikupakok védik, amelyek a vízállóságban és a pormentességben vállalnak szerepet. A reteszes fémajtók a nagyobb nyílásokat védik, amelyek gumiszigetelést is kaptak. A felső és alsó részt, egy masszív pánt tartja össze, és a rengeteg csavar biztosítja, hogy akármilyen vaskos ez a laptop, soha nem fog szétesni, hacsak nem tankkal rontanak neki. A bekapcsológomb retesszerű, hogy ne lehessen véletlen aktiválni. Ha laptopunkat féltjük, és biztonságban akarjuk tartani, akkor ez a számunkra legkompatibilisebb Panasonic laptop modell! Egyértelműen kijelenthetjük, hogy ez egy igazi remekmű a Panasonic cégétől...

Címkék: laptop hardver panasonic informatika toughbook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcguru.blog.hu/api/trackback/id/tr641751810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása